Sisteme glisante din sticlă pentru balcoane și terase

Dețineți o terasă spațioasă în casa Dvs., dar o utilizați doar în perioada caldă a anului? Vă sugerăm să schimbați acest lucru și să comandați sisteme glisante din sticlă de la compania noastră. Acestea vor contribui la crearea unui spațiu care va fi confortabil în orice condiții meteorologice. Ele pot fi plasate și pentru balcon sau logie, în calitate de uși de interior sau pentru compartimentarea spațiului pe zone.
раздвижные двери
раздвижные двери
13333
12222

Avantaje importante:

Mulți oameni asociază sticla și produsele din sticlă cu ceva fragil și nesigur, dar ne grăbim să vă informăm că panourile glisante fabricate de compania noastră se disting prin rezistență și durabilitate excelentă. Și dat fiind faptul că pentru fabricare este utilizată sticla durabilă și groasă, este aproape imposibil ca acesta să fie spartă.

Panourile glisante din sticlă dețin și alte avantaje:

 1. Măresc vizual spațiul.
 2. Permit utilizarea unei terase, a unui balcon sau logie în orice moment al anului datorită unei izolații termice bune.
 3. Ajută la economisirea costurilor energiei electrice din contul iluminării naturale.
 4. Se disting prin montare rapidă și ușoară.
 5. Siguranța panourilor în utilizare. Chiar și atunci când sunt sparte, acestea nu se disipează în cioburi mici și nu rănesc o persoană.

La fabricarea sistemelor glisante, utilizăm doar componente de înaltă calitate, astfel încât produsele noastre funcționează silențios și servesc o durată mare de timp fără a fi nevoie de întreținere specială.

Utilizarea panourilor glisante din sticlă oferă oportunități excelente pentru designeri. Acestea vă permit să creați un spațiu luminos într-un stil modern, cu condiții confortabile. Pe vreme geroasă sau cu vânt, vă puteți așeza la terasă sau logie și vă puteți bucura de peisajul frumos.

Varietatea de soluții:

Datorită numeroaselor avantaje, structurile din sticlă sunt folosite cu succes în case și apartamente private, precum și în birouri și în diverse spații comerciale. În funcție de conceptul general, pot fi utilizate sisteme glisante de diferite tipuri:

 • fără cadru sau cu cadru;
 • să aibă uși cu unul sau două ghidaje;
 • să fie echipate cu panouri care se deplasează în lateral etc.

Sticla poate fi transparentă sau opacă, în funcție de amplasarea și scopul acestora. La solicitarea clientului, orice motiv poate fi aplicat pe suprafață, ceea ce va conferi interiorului sau exteriorului o alură deosebită și unică.

De ce să contactați Glass Construct?

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii. Putem proiecta, fabrica, livra și instala sisteme glisante din sticlă. Vă vom oferi consultație cu privire la oricare întrebări și vă vom ajuta să faceți alegerea corectă.

Avantajele noastre de bază:

 • Angajăm doar specialiști cu experiență la fiecare etapă de lucru.
 • Respectăm termenii limită și alte acorduri.
 • Garantăm o calitate înaltă a structurilor, deoarece utilizăm sticlă securizată și accesorii de la producători de încredere.
 • Fabricăm sisteme glisante din sticlă de orice dimensiune și configurație. Propunem soluții standard, dar putem executa și un proiect individual conform solicitărilor dumneavoastră.

Este ușor să creezi un spațiu luminos, practic și estetic. Plasați o solicitare pe site-ul web sau contactați-ne pentru a discuta doleanțele și intențiile Dvs.

Vezi lucrările noastre

Consultație GRATUITĂ!  https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/GLASSCONSTRUCT-LOGO2.png

  Rechizite

  SC EXCLUSIVE SOLUTION S.R.L
  Adresa: or.Chisinau, str. Unirii Principatelor 3 of.140
  c/f: 1019600006702
  TVA: 0508348
  IBAN: MD22ML000000002251717774
  BC Moldindconbank S.A
  c/b: MOLDMD2X317
  Rețele de socializare

  Copyright by GLASSCONSTRUCT 2023. All rights reserved.