Serviciile Glass Construct

GLASS CONSTRUCT oferă servicii complete și soluții personalizate pentru
orice client sau buget.

image

Proiectarea construcțiilor

În materie de design, spațiu și parametri de montaj, proiectarea unei lucrări permite să oferim o previzualizare a aplicației de sticlă sau metal și să realizăm în fabrică materialele necesare.

Mai mult...
image

Executarea / fabricarea construcțiilor


În compania Glass Construct lucrează ingineri cu experiență în producerea construcțiilor din sticlă, PVC sau metal (inclusiv inox-ul).

Mai mult...
image

Montarea construcțiilor

Echipele de ingineri GLASS CONSTRUCT au experiență în toate tipurile de montaje ale aplicațiilor de sticlă. Odată livrate, aplicațiile se montează în spațiile destinate cu atenție la detaliile de finisaj.

Mai mult...
image

Comercializarea feroneriei


Glass Construct vă oferă o selecție bogată de accesorii din cele mai variate tipuri pentru construcția și montarea ușilor, geamurilor, construcțiilor din sticlă și altele.

Mai mult...
image

Comercializarea sticlei securizate

Compania Glass Construct oferă următoarele articole din sticlă securizată - îngrădiri: de oficiu, comerciale, de interior, glisante, mobile, de duș, lucrări de instalație de apă și canal, pentru scări, pentru uși pivotante, de interior, glisante, de oficiu, batante, grupuri de intrări, pentru fațade - sisteme spider, viziere, geamuri securizate glisante din sticlă securizată pentru baloane și terase ș.a.

Mai mult...

Nu ați găsit ce căutați?

Expediați-ne o solicitare gratuită, iar noi revenim cu o soluție!

Vezi contactele