Scări și pardoseli

Unul dintre elementele luxoase și estetice ale unei case sau a unui studio modern este scara din sticlă, care este o soluție originală de design, realizată cu luare în calcul a particularităților individuale ale încăperii. Construcțiile din sticlă ale scărilor nu doar că au un aspect armonios în casele și vilele moderne, dar sunt caracterizate și prin rezistență și durabilitate sporită.

Scara de sticlă poate fi proiectată de designerii noștri, cu luarea în calcul  ale particularităților casei, vilei, studioului, salonului de frumusețe sau oricărei alte încăperi.

  • De tip marș. Este realizată sub formă de structuri drepte, iar numărul de trepte va depinde de înălțimea și numărul de etaje ale clădirii.
  • Construcție pe elemente metalice. Elementele metalice sunt suporturi speciale de fixare pe care sunt fixate treptele din sticlă. Acest tip de construcție economisește foarte mult spațiu util în încăpere și creează de asemenea un efect special de plutire în aer atunci când o persoană urcă și coboară pe aceasta.
  • De tip consolă. Este încastrată pe o parte în perete și de asemenea reprezintă o soluție modernă originală, fără utilizarea barierelor de protecție sau a balustradelor în proiectare.
  • Spiralată. Astfel de scări economisesc mult spațiu liber și sunt instalate cel mai des în casele cu o suprafață mică.
https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/GLASSCONSTRUCT-LOGO2.png

Rechizite

SC EXCLUSIVE SOLUTION S.R.L
Adresa: or.Chisinau, str. Unirii Principatelor 3 of.140
c/f: 1019600006702
TVA: 0508348
IBAN: MD22ML000000002251717774
BC Moldindconbank S.A
c/b: MOLDMD2X317
Rețele de socializare

Copyright by GLASSCONSTRUCT 2023. All rights reserved.