Geamuri din PVC

Geamuri din PVC — un element obișnuit al clădirilor de locuit, administrative și de oficii. Concepția unui astfel tip de geamuri asigură etanșeitate completă, izolare fonică și termică, acestea nu sunt pretențioase la întreținere și oferă oportunități excelente pentru designul interiorului. Prin urmare, compania noastră oferă clienților săi un serviciu foarte solicitat - de la noi puteți cumpăra nu doar ferestre din PVC la prețuri de producător, ci puteți comanda și instalarea acestora pentru a înlocui rapid și eficient cadrele vechi ale ferestrelor cu produse moderne de încredere.
4
2
1
пвх

Mulți nu se decid să achiziționeze geamuri din PVC, din cauza cheltuielilor exagerate, cu toate acestea, în compania noastră acest serviciu nu este foarte costisitor. Prețul ferestrelor depinde de câțiva factori:

  • Calitatea profilului, unității din sticlă și a feroneriei;
  • Elementelor suplimentare structurale de tipul sistemului de fortificare a profilului, unității din sticlă pentru economisirea energiei sau antiefracție, disponibilitatea accesoriilor: o plasă de țânțari, pervazuri, lacăt de securitate pentru copii;
  • Design exterior, care include laminare, vitralii, tonare și altele;
  • Prețul serviciilor de măsurare, livrare, demontarea vechilor construcții și instalarea geamurilor noi.
https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/GLASSCONSTRUCT-LOGO2.png

Rechizite

SC EXCLUSIVE SOLUTION S.R.L
Adresa: or.Chisinau, str. Unirii Principatelor 3 of.140
c/f: 1019600006702
TVA: 0508348
IBAN: MD22ML000000002251717774
BC Moldindconbank S.A
c/b: MOLDMD2X317
Rețele de socializare

Copyright by GLASSCONSTRUCT 2023. All rights reserved.