Partiții

Fabricarea și vânzarea pereților despărțitori din sticlă pentru oficii este unul dintre domeniile prioritare ale companiei noastre. Catalogul conține o gamă largă de produse de diferite modele și dimensiuni. Este posibilă realizarea unui proiect exclusiv la solicitarea clientului, în termeni restrânși și în mod eficient. Toate articolele sunt fabricate din materiale ecologice.

Pereți despărțitori din sticlă pentru oficii- calitate și siguranță

Fabricarea și vânzarea pereților despărțitori din sticlă pentru oficii este unul dintre domeniile prioritare ale companiei noastre. Catalogul conține o gamă largă de produse de diferite modele și dimensiuni. Este posibilă realizarea unui proiect exclusiv la solicitarea clientului, în termeni restrânși și în mod eficient. Toate articolele sunt fabricate din materiale ecologice.

Sticla este cel mai solicitat material pentru compartimentarea și amenajarea oficiilor. Se utilizează pentru decorarea interioară a spațiilor în diverse scopuri. Datorită varietății de texturi, culori, particularități de design, puteți obține un interior rafinat și practic. Pe pereții despărțitori din sticlă poate fi imprimat logoul companiei Dvs. Panourile din sticlă pot fi colorate în orice culoare pentru a se potrivi stilului din oficiu sau pot fi mate.

Pentru compartimentarea spațiului în oficii, puteți comanda pereți despărțitori din sticlă cu jaluzele. Vă vor ajuta să vă ascundeți de ochii curioși și să nu fiți distrași de la procesul de lucru. Jaluzelele au rol de reglare a iluminării spațiului.

Particularități de proiectare a sticlei

Pereții despărțitori din sticlă pentru birou au un aspect lejer, elegant și modern. Aceștia vor fi o soluție excelentă pentru compartimentarea unei încăperi cu trafic intens. Pentru fabricarea pereților despărțitori este utilizată sticlă securizată. Grosimea sticlei poate fi de la 4 la 12 mm. Pentru fabricarea pereților despărțitori sunt utilizate următoarele tipuri de sticlă :

 1. De tip oglindă și texturată.
 2. Convexă și cu masa nuanțată.
 3. Optivit, float, mat.

Sticla temperată este obținută prin încălzirea la o temperatură maximă de 650 de grade. După încălzire, aceasta este supusă răcirii. Produsele finite au rezistență ridicată la căldură și rezistență la impact. Dacă suprafața sticlei a fost lovită puternic, dar nu a fost spartă. În urma impactului la suprafață se pot forma doar mici fisuri și fragmente. Din acest motiv, pereții despărțitori din sticlă pentru birou nu prezintă pericol pentru oameni.

Sticlă securizată pentru pereți despărțitori –  avantaje de bază

Sticla vă permite să creați diverse construcții de orice formă. Pereții despărțitori din sticlă produc impresia de extindere vizuală a spațiului. Acestea transmit în mod excelent lumina în încăpere. Pereții despărțitori din sticlă pentru birou sunt durabili și fiabili. Sunt rezistenți la impacturi mecanice. Produsele sunt ușor și simplu de întreținut. Siguranță de utilizare integrală.

Avantajul colaborării cu noi?

 1. Prețurile noastre sunt mai mici decât la concurenții noștri.
 2. Linia proprie de producere  vă permite să realizați orice tip de structuri din sticlă.
 3. Respectarea strictă a termenilor de fabricare.
 4. Este încheiat un contract pentru furnizarea de servicii între părți.
 5. Toate produsele sunt conforme cu GOST și sunt certificate.

Cumpărați pereți despărțitori din sticlă pentru oficii Chisinau

Puteți comanda pereți despărțitori din sticlă pentru birou pe site-ul nostru oficial. Puteți adresa toate întrebările  managerului companiei. Un specialist vă va oferi sfaturi competente și vă va ajuta să faceți alegerea corectă.

https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2022/12/IMG_47561.jpg
https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/IMG_5147.jpg
https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/IMG_2785.jpeg

Vezi lucrările noastre

Consultație GRATUITĂ!  https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/GLASSCONSTRUCT-LOGO2.png

  Rechizite

  SC EXCLUSIVE SOLUTION S.R.L
  Adresa: or.Chisinau, str. Unirii Principatelor 3 of.140
  c/f: 1019600006702
  TVA: 0508348
  IBAN: MD22ML000000002251717774
  BC Moldindconbank S.A
  c/b: MOLDMD2X317
  Rețele de socializare

  Copyright by GLASSCONSTRUCT 2023. All rights reserved.