Geamuri din PVC

Geamuri din PVC — un element obișnuit al clădirilor de locuit, administrative și de oficii. Concepția unui astfel tip de geamuri asigură etanșeitate completă, izolare fonică și termică, acestea nu sunt pretențioase la întreținere și oferă oportunități excelente pentru designul interiorului. Prin urmare, compania noastră oferă clienților săi un serviciu foarte solicitat - de la noi puteți cumpăra nu doar ferestre din PVC la prețuri de producător, ci puteți comanda și instalarea acestora pentru a înlocui rapid și eficient cadrele vechi ale ferestrelor cu produse moderne de încredere.

De ce depinde prețul ferestrelor din PVC

Mulți nu se decid să achiziționeze geamuri din PVC, din cauza cheltuielilor exagerate, cu toate acestea, în compania noastră acest serviciu nu este foarte costisitor. Prețul ferestrelor depinde de câțiva factori:

 • Calitatea profilului, unității din sticlă și a feroneriei;
 • Elementelor suplimentare structurale de tipul sistemului de fortificare a profilului, unității din sticlă pentru economisirea energiei sau antiefracție, disponibilitatea accesoriilor: o plasă de țânțari, pervazuri, lacăt de securitate pentru copii;
 • Design exterior, care include laminare, vitralii, tonare și altele;
 • Prețul serviciilor de măsurare, livrare, demontarea vechilor construcții și instalarea geamurilor noi.

Ofertele și avantajele noastre

Oferim servicii gratuite ale persoanei ce ia măsurile, livrare rapidă și instalare profesionistă ale geamurilor din PVC în Moldova. Puteți comanda la noi geamuri din PVC cu reduceri mari, dimensiunile cărora sunt determinate în mod individual— în particular, la noi există un program special pentru pensionari. Propria secție de producere ne permite să asigurăm calitatea și să executăm orice proiect „la cheie”— este suficient doar să contactați managerii noștri pentru consultații suplimentare.

https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/3.jpg

Vezi lucrările noastre

Consultație GRATUITĂ!  https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/GLASSCONSTRUCT-LOGO2.png

  Rechizite

  SC EXCLUSIVE SOLUTION S.R.L
  Adresa: or.Chisinau, str. Unirii Principatelor 3 of.140
  c/f: 1019600006702
  TVA: 0508348
  IBAN: MD22ML000000002251717774
  BC Moldindconbank S.A
  c/b: MOLDMD2X317
  Rețele de socializare

  Copyright by GLASSCONSTRUCT 2023. All rights reserved.