Fațade

Aspectul metropolelor moderne a suferit o schimbare semnificativă datorită apariției în arsenalul arhitecților a fațadelor realizate în întregime din sticlă. Elegante și sofisticate, acestea au devenit o parte integrantă a clădirilor înalte, oferindu-le un aspect futurist neobișnuit. Dacă, până recent, tencuiala sau placarea era considerată cea mai bună opțiune pentru finisarea clădirilor, atunci la stadiul actual al dezvoltării industriei construcțiilor, geamurile de fațadă sunt o modalitate originală de a ameliora aspectul acestora.
Particularități de proiectare

La momentul actual, fațadele din sticlă vă permit să soluționați o serie de probleme, inclusiv iluminarea naturală, care poate economisi în mod semnificativ costurile de energie electrică, încălzire și ameliorarea aspectului exterior al clădirii. Construcțiile sunt fabricate din sticlă rezistentă la impact cu grosime de 10-12 mm, profiluri din aluminiu și uși de intrare de diferite configurații. Acestea trebuie să fie proiectate cu o rezistență pe termen lung la vânt și la sarcini grele. Deși fațadele din sticlă reprezintă o soluție tehnică inginerească complexă, instalarea acestora nu prezintă dificultăți deosebite și se realizează în cel mai scurt termen posibil. Garanția durabilității unui astfel de sistem nu este doar calitatea materialelor utilizate, ci și profesionismul inginerilor care efectuează calculele, precum și experiența specialiștilor care execută instalarea.

Principalele tipuri

Vitrifierea artificială este utilizată pentru a ascunde imperfecțiunile unei clădiri și se realizează peste pereții exteriori ale acesteia. Există mai multe tipuri de fațade din sticlă. Vitrifierea structurală este o structură în care sticla este montată pe stâlpi de aluminiu. Rezultatul este o fațadă plană a clădirii din sticlă. Vitrifiere de tip „spider” se realizează prin atașarea sticlei pe cleme speciale din oțel. Sistemele de fațadă din aluminiu sunt formate din mai multe profiluri din aluminiu, între care este fixată sticla. Aluminiul este potrivit pentru procesare, ceea ce permite executarea structurilor de orice formă. Vitrifierea fațadei mărește nivelul de absorbție a zgomotului și de asemenea, protejează în mod fiabil încăperea de praf, vânt și murdărie. Fațadele din sticlă de tip multistrat înlocuiesc sistemele de izolație. Structurile sunt universale, deoarece materialele moderne vă permit să proiectați și să executați fațade din sticlă cu cele mai incredibile și bizare forme în diverse stiluri, ținând cont de toate particularitățile clădirii. Costul este determinat de diferite tipuri de vitrifiere, precum și de dimensiunile clădirii.

Vitrifiere a fațadei

Fațada este imaginea clădirii, deci trebuie să dețină un aspect de înaltă calitate, fiabil și atractiv. Acest lucru necesită calcule exacte, echipamente speciale și prestatori calificați.  Utilizarea fațadelor din sticlă este soluția ideală pentru crearea unui design elegant, unic, în locul pereților gri. La momentul actual compania noastră poate propune o gamă completă de servicii pentru proiectarea, fabricarea și instalarea geamurilor de fațadă. Materializăm soluții unice în strictă conformitate cu standardele tehnice și doleanțele dumneavoastră. Executăm vitrifierea fațadelor pentru complexe de birouri, centre comerciale și clădiri rezidențiale de lux. Executăm rapid, eficient și la prețuri accesibile!

https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2022/12/фасады.jpg
https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/офис.jpg

Vezi lucrările noastre

Consultație GRATUITĂ!  https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/GLASSCONSTRUCT-LOGO2.png

  Rechizite

  SC EXCLUSIVE SOLUTION S.R.L
  Adresa: or.Chisinau, str. Unirii Principatelor 3 of.140
  c/f: 1019600006702
  TVA: 0508348
  IBAN: MD22ML000000002251717774
  BC Moldindconbank S.A
  c/b: MOLDMD2X317
  Rețele de socializare

  Copyright by GLASSCONSTRUCT 2023. All rights reserved.