Coperține din sticlă

Pentru a asigura o protecție de calitate înaltă împotriva precipitațiilor atmosferice și pentru a asigura un aspect estetic și frumos construcției de intrare, proprietarii de clădiri publice, birouri sau spații comerciale, comandă și instalează copertine din sticlă care pot accentua în mod eficient arhitectura fațadei și a clădirii în ansamblu.

Comandăm copertină din sticlă de la profesioniști

Copertine și învelitori din sticlă au un aspect armonios atunci când sunt îmbinate cu vitrine din sticlă, geamuri panoramice sau balcoane, precum și cu vitrine volumetrice. Astfel de construcții și-au găsit implementarea largă în centrele comerciale, hoteluri, cafenele, restaurante, saloane auto și alte clădiri și spații care au ieșire privată în stradă. Scopul principal al acestor tipuri de produse este de a conferi un aspect estetic fațadei, păstrând în același timp o penetrabilitate excelentă a luminii naturale.

Pentru a face un acoperiș sau o copertină din sticlă să arate spectaculos și frumos, și totodată ca acestea să rămână durabile și fiabile, atunci când sunt utilizate în orice clădire și încăpere, compania noastră, realizează astfel de structuri din sticlă șlefuită și temperată, fapt care asigură caracteristicile de calitate ale produsului. Toate elementele de joncțiune din sticlă și metal sunt ermetizate în mod fiabil cu materiale speciale care au o rezistență ridicată la impactul atmosferic agresiv.

Particularitățile de bază la comanda acoperișului și a copertinelor din sticlă efectuată la compania noastră sunt:

 • Aspectul elegant și original a fiecărei construcții, realizat conform comenzii individuale a clientului;
 • Designul modern a fiecărei structuri, care va avea un aspect armonios pe fundalul fațadei clădirii, conferindu-i un aspect atractiv;
 • Utilizarea materialelor de înaltă calitate și practice care asigură fiabilitatea și durabilitatea structurii, indiferent de durata utilizării acesteia;
 • Proiecte de acoperișuri și copertine elaborate în mod competent și profesionist, cu un calcul precis ale sarcinilor provocate de ploaie, zăpadă, înghețuri, precum și rezisthența la rafale puternice de vânt observate în regiune;
 • Utilizarea diferitelor nuanțe de sticlă și filme polimerice, permițând fabricarea structurilor universale și combinate de acoperișuri și copertine.

Pe site-ul oficial al companiei noastre este expus un portofoliu impresionant cu lucrări executate de noi, însoțit de fotografii clare și descrieri detaliate ale materialelor utilizate. Valoarea fiecărui acoperiș sau copertină coincide întotdeauna în mod excelent cu calitatea sa înaltă și suntem gata să oferim clienților noștri fideli reduceri plăcute și profitabile.

Toate construcțiile comandate la noi, indiferent de dimensiune și formă, sunt fabricate și asigurate cu o garanție a calității, în cadrul căreia meșterii companiei vor putea înlătura orice probleme sau defecte, precum și să efectueze lucrări de întreținere ale joncțiunilor și conexiunilor pentru o durată de exploatare mai mare.

Vezi lucrările noastre

Consultație GRATUITĂ!  https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/GLASSCONSTRUCT-LOGO2.png

  Rechizite

  SC EXCLUSIVE SOLUTION S.R.L
  Adresa: or.Chisinau, str. Unirii Principatelor 3 of.140
  c/f: 1019600006702
  TVA: 0508348
  IBAN: MD22ML000000002251717774
  BC Moldindconbank S.A
  c/b: MOLDMD2X317
  Rețele de socializare

  Copyright by GLASSCONSTRUCT 2023. All rights reserved.