Catalogul Glass Construct

În compania GLASS CONSTRUCT lucrează ingineri cu experiență în proiectarea și montarea construcțiilor din sticlă.

image

Cabine de duș și pereți despărțitori

În dependență de solicitările clienților,
Glass Construct execută o gamă vastă de cabine de duș sau partiții pentru camera de baie.
Noi acordăm o atenție deosebită calității sticlei si feroneriei, asigurand cel mai inalt nivel de securitate.

Mai mult...
image

Uși glisante și uși cu toc/ramă


Ușile din sticla și partiții de birou oferă mai multă luminozitate ambientelor și decorează fără să ocupe mult loc, se potrivesc perfect in orice ambient fie acasă sau la birou.
Glass Construct oferă servicii complete și soluții personalizate pentru orice client.

Mai mult...
image

Partiții

Conceptul spațiilor de lucru modular constă în organizarea spațiului în arii distincte, în funcție de solicitările clienților.
Glass Construct vine în întâmpinare cu soluții perfecte în compartimentarea spațiilor de birouri, comerciale sau industriale.

Mai mult...
image

Balustrade și
Balcoane


Balcoanele și terasele din sticlă (fără ramă) sunt produse extrem de populare și solicitate. Se pot folosi și pentru compartimentările interioare, pentru cei care doresc fructificarea spațiului cu o deschidere armonică.


Mai mult...
image

Sisteme glisante din sticlă pentru balcoane și terase

Bucurați-vă de balcon sau terasă pe tot parcursul anului, indiferent de timpul de afară.
Folosiți balconul / terasa pentru petreceri familiare, cum ar fi, sală de jocuri, colț de lectură, servirea cafelei. Obțineți mai mult spațiu pe terasa, creați un spatiu confortabil tot anul cu sistemul - geam fără ramă.

Mai mult...
image

Scări și
Pardoseli

Un element special în arhitectură după părerea Glass Construct este scara și balustrada, care face prima impresie la intrarea într-o locuință, birou sau spațiu comercial.
Noi acordăm o atenție sporită calității sticlei, finisajelor și a rezistenței, asigurând un nivel înnalt de securitate, în tandem cu cele mai pretențioase solicitări ale clienților.

Mai mult...
image

Copertine din sticlă


Perfecte pentru orice tip de clădire, fie case de locuit, intrări în instituții, centre comerciale și nu numai.
Inginerii Glass Construct au o experiență vastă în proiectarea, realizarea și montarea construcțiilor din sticlă. Noi garantăm realizarea solicitărilor D-ră la cele mai înnalte standarte.

Mai mult...
image

Fațade

Glass Construct vine în întâmpinarea arhitecților, constructorilor și tâmplarilor oferind cele mai vaste soluții în producerea geamurilor termoizolante și a geamurilor structurale pentru proiectele arhitecturale de realizare a fațadelor din sticlă și a pereților cortină.

Mai mult...
image

Geamuri din PVC


Geamurile termopan (PVC) sunt potrivite pentru orice tip de construcţie remarcându-se prin proprietăți termoizolante excelente, durabilitate și stabilitate remarcabilă, rezistență și design modern adaptat cerințelor D-ră.
Adițional pentru toți clienții, Glass Construct oferă Garanție EXTINSĂ!

Mai mult...
image

Construcții din metal și inox

Unul dintre cele mai fiabile, durabile și mai frumoase materiale pentru mânere și scări este oțelul inoxidabil. Un material rezistent la factori externi, este modern și în același timp se manifestă foarte bine în procesul de operare. Glass Construct oferă servicii complexe în realizarea și montarea construcțiilor din metal și/sau inox.

Mai mult...

Vezi catalogul Glass Construct 2018

Descarcă acum!

sau apelează-ne pentru detalii