Cabine de duș și pereți despărțitori

Cabinele de duș din sticlă securizată sunt o soluție practică, convenabilă și ergonomică pentru dotarea unei săli de baie. Aceasta este o opțiune excelentă de a decora interiorul într-un stil minimalist modern. Spre deosebire de cadă, cabina economisește spațiu util, făcând astfel de modele populare pentru instalarea în apartamente mici. Facilitatea de utilizare este asigurată de pereții din sticlă etanși care împiedică răspândirea apei pe alte suprafețe ale sălii de baie.
IMG_7299
IMG_7297
IMG_5112
IMG_2204
IMG_2068
IMG_1913
B8D70BB6-FE53-4407-82FE-32477F48E4C5-2870-0000012F7016ECEA
╨╕╨╖╨╛╨▒╤А╨░╨╢╨╡╨╜╨╕╨╡_viber_2020-12-15_22-16-17
IMG_2642

Ce este cabina de duș din sticlă:

Aceasta este o alternativă excelentă sau un supliment practic pentru căzile voluminoase. Dispozitivele sofisticate, uneori multifuncționale, oferă un duș confortabil pentru o persoană cu orice tip de corpolență.

Cabina de duș reprezintă un perete de delimitare glisant sau fix ​​cu o ușă conectată la palete cu volumuri diferite. În interior există un robinet și un suport pentru o garnitură de duș. Cabinele pot fi completate cu rafturi pentru accesorii de baie și alte soluții comode. Compartimentul etanș al zonei de duș facilitează menținerea curățeniei în sala de baie.

Tipuri, particularități și principalele diferențe:

Pentru tot felul de soluții de design interior și încăperi de diferite configurații, pot fi utilizate opțiuni de colț, forme pătrate, dreptunghiulare și neregulate. Cabinele de duș din sticlă diferă în funcție de următoarele criterii:

 • Parametri geometrici – lățimea și înălțimea pereților.
 • Design – cu decor, inserții mate sau fără ele.
 • În funcție de sistemul de montare: fără profil, cu profil din aluminiu inoxidabil sau anodizat
 • Prezența sau absența unei tije de rigidizare care crește rezistența structurii.
 • Echipat cu sau fără suport pentru prosoape.
 • Amplasarea balamalelor ușilor.

Toate tipurile de cabine de duș de la GlassConstruct sunt ușor de instalat și nu necesită întreținere particulară. Fixarea fiabilă asigură stabilitate în timpul utilizării active pe termen lung. Kitul include dibluri din oțel inoxidabil și șuruburi autofiletante. Cabinele spațioase sunt ușor de deschis și închis. Pot găzdui confortabil persoane cu orice tip de corpolență. Modelele sunt realizate cu un design interesant, care completează estetic interiorul sălilor de baie moderne.

Sticlă și materiale pentru cabinele de duș:

Pentru producerea unor astfel de structuri, se utilizează diferite tipuri de sticlă temperată de marca M1, cu grosimea de 8 mm:

 • Finisaj complet mat.
 • Cu motive mate sau o zonă intimă delimitată.
 • Transparentă.
 • Acoperire cu tonare imitare de grafit și bronz sau acoperire de diamant.

Se folosesc furnitură de calitate înaltă, fabricată din oțel de marca AISI 304, care nu se deteriorează în urma influenței umidității.  Mânerele pot fi cu formă rotundă sau pătrată, precum și realizate în formă de paranteză. Sticla groasă temperată minimizează riscul de spargere, ceea ce este deosebit de important pentru spațiile cu un risc ridicat de alunecare.
Întreținerea cabinelor de duș din sticlă

Menținerea suprafețelor în starea lor inițială nu necesită mult efort și timp. Cabinele moderne de duș de la GlassConstruct sunt simple și nepretențioase la întreținere. Pentru a menține produsul în stare perfectă, este suficient să ștergeți în mod regulat suprafețele din sticlă și aluminiu cu detergenți corespunzători de curățare. Multe dintre ele împiedică sedimentarea rapidă a sărurilor. Modelele sunt realizate fără locuri greu accesibile, astfel încât curățarea se face suficient de rapidă, fără eforturi inutile.

De ce să alegi GLASS CONSTRUCT?

La fabricare sunt utilizate doar materiale și accesorii ecologice, rezistente la uzură, care sunt conforme cu toate standardele sanitare și de igienă. Cabinele de duș pot fi fabricate de orice dimensiune și configurație. Compania proiectează astfel de structuri de peste 10 ani. În acest timp, a fost dobândită o experiență uriașă, care poate fi acum urmărită în materialele selectate corect, caracteristicile de configurare și funcționalitate.

Cabinele de duș la comandă sunt personalizate pentru a se potrivi perfect spațiului, atât din punct de vedere ergonomic, cât și din punct de vedere al designului. Produsele din sticlă GlassConstruct sunt o opțiune excelentă în ceea ce privește raportul calitate – preț.

Vezi lucrările noastre

Consultație GRATUITĂ!  https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/GLASSCONSTRUCT-LOGO2.png

  Rechizite

  SC EXCLUSIVE SOLUTION S.R.L
  Adresa: or.Chisinau, str. Unirii Principatelor 3 of.140
  c/f: 1019600006702
  TVA: 0508348
  IBAN: MD22ML000000002251717774
  BC Moldindconbank S.A
  c/b: MOLDMD2X317
  Rețele de socializare

  Copyright by GLASSCONSTRUCT 2023. All rights reserved.