Balustrade din sticlă

GlassConstruct propune opțiuni originale de design pentru fațada balcoanelor, logiilor, precum și soluții exclusive de design interior sub formă de balustrade din sticlă. Aceste structuri translucide au capacitatea de a provoca o senzație de lejeritate și flotare în interiorul unui apartament de oraș, casă privată sau oficiu, restaurant, cafenea etc.

Soluții moderne de design

Un balcon modern din sticlă are un aspect lejer, în timp ce are aceleași caracteristici de performanță ca și tradiționalele opțiuni din lemn, piatră sau metal. Aspectul unic al fațadei poate fi realizat cu ușurință prin utilizarea diferitor tipuri de sticlă, metode de prelucrare a sticlei, elemente de fixare și balustrade.

Se recomandă echiparea balcoanelor dreptunghiulare standard cu bariere de protecție din sticlă întregi.

Dacă geometria logiei este similară cu forma unui trapez sau semicerc, atunci pentru acestea sunt prevăzute structuri din mai multe secțiuni, care subliniază în mod favorabil relieful fațadei.

Pentru a asigura utilizarea în siguranță a balcoanelor, mulți arhitecți recomandă instalarea balustradelor metalice paralele cu linia din sticlă. Nuanțele cromate de culoarea argintie sau a cuprului se îmbină excelent cu luciul de cristal ale plăcii translucide.

Balustradele moderne din sticlă securizată devin din ce în ce mai populare pentru amenajarea structurilor scărilor. Această tehnică de proiectare vă permite să măriți vizual suprafața spațiului din acasă sau în oficiu. Acest lucru este facilitat de instalarea sistemelor fără cadre, care nu sunt echipate cu un bloc superior realizat din profil din lemn sau metal. În funcție de preferințe, puteți selecta următoarele opțiuni pentru fixarea secțiunilor între etaje:

 1. Fixarea balustradelor din sticlă prin intermediul unui profil de fixare. Popularitatea sa se datorează vitezei de instalare a structurii. Un profil metalic din aluminiu sau oțel este fixat pe trepte, după care este instalată o barieră din sticlă în acesta.
 2. Metoda de montare punctiformă de tip „Manet” se caracterizează printr-o fiabilitate ridicată. Această opțiune implică formarea unor decupări mici în sticlă și trepte, concepute pentru instalarea unor elemente de fixare speciale cu o formă similară unei monede.
 3. Fixarea prin intermediul conexiunilor. Acest design evidențiază prezența stâlpilor din metal sau lemn. Pe laturile unei astfel de structuri, sunt prevăzuți conectori speciali pentru fixarea plăcilor barierelor din sticlă securizată.

Scări din sticlă – comandăm de la cei care ne garantează calitate

Scara de sticlă poate fi proiectată de designerii noștri, cu luarea în calcul  ale particularităților casei, vilei, studioului, salonului de frumusețe sau oricărei alte încăperi. În funcție de planificare și interior, o scară din sticlă poate fi realizată de specialiștii noștri conform următoarelor opțiuni:

 • De tip marș. Este realizată sub formă de structuri drepte, iar numărul de trepte va depinde de înălțimea și numărul de etaje ale clădirii.
 • Construcție pe elemente metalice. Elementele metalice sunt suporturi speciale de fixare pe care sunt fixate treptele din sticlă. Acest tip de construcție economisește foarte mult spațiu util în încăpere și creează de asemenea un efect special de plutire în aer atunci când o persoană urcă și coboară pe aceasta.
 • De tip consolă. Este încastrată pe o parte în perete și de asemenea reprezintă o soluție modernă originală, fără utilizarea barierelor de protecție sau a balustradelor în proiectare.
 • Spiralată. Astfel de scări economisesc mult spațiu liber și sunt instalate cel mai des în casele cu o suprafață mică.

Cu toate că sunt persoane care au o atitudine prudentă față de fabricarea și utilizarea scărilor din sticlă din cauza rezistenței lor dubioase, utilizarea lor a demonstrat în practică că fabricarea de trepte și bariere de protecție din sticlă securizată specială de tip triplex asigură nu doar caracteristici de rezistență înaltă, dar și un aspect estetic sporit, datorită faptului că produsul își păstrează aspectul atractiv și original pe o durată mare de timp.

De ce un număr mare de clienți din regiune și cu mult dincolo de granițele acesteia preferă să comande fabricarea scărilor din sticlă la compania noastră?

Principalele motive sunt:

 • O gamă largă de opțiuni pentru produsele finite, prezentate pe site-ul oficial al companiei, precum și elaborarea proiectelor individuale de scări;
 • Fabricarea de construcții personalizate de calitate înaltă  , în care sticla securizată este îmbinată armonios cu metalul sau alte materiale;
 • Fabricarea și instalarea scărilor din sticlă de către profesioniști calificați care garantează o muncă de înaltă calitate;
 • Un preț justificat și rezonabil pentru materiale și servicii, cu reduceri pentru clienții fideli.

Puteți comanda o scară din sticlă la compania noastră direct de pe site, acolo de asemenea puteți adresa întrebări consultanților care vă vor ajuta să vă decideți cu privire la model, design și costul viitoarei scări.

IMG_2252
IMG_1998
IMG_1995
IMG_0396
IMG_4763
11-0834909f7ea7885fe758672624706a69

Alegerea sticlei

Securitatea utilizatorilor este asigurată de rezistența înaltă a materialului, care este caracteristică plăcilor din sticlă securizată cu o grosime de 4-12 mm. Astfel de parapete translucide pot rezista la sarcini semnificative.

Există 2 tipuri de astfel de structuri pentru balcoane:

 1. „Monoglass” este o versiune cu un singur strat, a cărei grosime este de 10-12 mm.
 2. Triplex este cel mai popular tip de sticlă securizată modernă cu trei straturi, constând din mai multe straturi; o rezistență mai mare a acestui material este asigurată de un film polimeric suplimentar care armează suprafața.

Aspectul balustradelor din sticlă de asemenea poate fi diferit, în funcție de nivelul de transmitere a luminii și de prezența elementelor decorative suplimentare.

Soluțiile de design propun plăci de diferite tipuri:

 1. Clasice transparente.
 2. Originale:
 • Mate;
 • Cu motive, în care desenul este creat prin metoda de sablare sau metoda laser;
 • Cu acoperire reflectorizantă

A ultimele  cele trei opțiuni de decor reduc vizibilitatea și protejează spațiul interior al clădirii de curiozitatea persoanelor străine.

Avantajele alegerii GlassConstruct

 1. O gamă largă de soluții de proiectare se realizează prin utilizarea diferitelor tipuri de sticlă și elemente de fixare: de la cele inovatoare de tip „Manet” până la stâlpi de suport clasici plasați pe părțile laterale ale plăcilor.
 2. Rezistență înaltă a barierelor de protecție din sticlă asigură utilizarea tehnologiei moderne pentru producerea de plăci armate de tip „Triplex”.
 3. Prețuri optime pentru un balcon din sticlă și balustrade de orice dimensiune, complexitate a construcției și design.
https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/╨╕╨╖╨╛╨▒╤А╨░╨╢╨╡╨╜╨╕╨╡_viber_2020-08-15_16-04-21-640x855.jpg

Vezi lucrările noastre

Consultație GRATUITĂ!  https://glassconstruct.md/wp-content/uploads/2023/01/GLASSCONSTRUCT-LOGO2.png

  Rechizite

  SC EXCLUSIVE SOLUTION S.R.L
  Adresa: or.Chisinau, str. Unirii Principatelor 3 of.140
  c/f: 1019600006702
  TVA: 0508348
  IBAN: MD22ML000000002251717774
  BC Moldindconbank S.A
  c/b: MOLDMD2X317
  Rețele de socializare

  Copyright by GLASSCONSTRUCT 2023. All rights reserved.